BVBA Van Hoe en Zonen - Garage Carrosserie

Facebook My Way

FAQ

1. Kan ik een wagen reserveren ?

Ja, voor een maximumperiode van 5 werkdagen. Om u een kwaliteitservice te kunnen bieden en misbruiken te vermijden, is deze dienst betalend. U kan er gebruik van maken tegen de som van 250 € (BTW incl.). In het geval van aankoop binnen de 5 werkdagen, wordt die som u echter integraal terugbetaald ! Indien op deze reservatie geen aankoop volgt binnen de 5 werkdagen, zal de reservatiekost niet worden terugbetaald. Deze som zal de schadevergoeding ten voordele van de verkoper bedragen. 

BNP Paribas Fortis : 001-5805341-64
IBAN : BE29 0015 8053 4164     BIC : GEBABEBB

KBC : 441-0580541-47
IBAN : BE22 4410 5805 4147     BIC : KREDBEBB

2. Wordt er nog een korting gegeven op de vermelde prijzen ?

Neen. Een korting is een correctie die wordt toegepast wanneer de gevraagde prijs niet in verhouding is met het geleverde goed. Vermits Van hoe er steeds over waakt marktleider te zijn met haar prijs/kwaliteit verhouding zijn deze correcties hier niet nodig. Als Van hoe klant bent U steeds gerust dat U de juiste prijs hebt betaald !

3. Waar komen die jonge wagens vandaan ?

Deze wagen kunnen van diverse oorsprong zijn : Directiewagens, vervangwagens, proefritwagens, fabriekswagens, korte termijn verhuur, maar ook veel particuliere aanbiedingen, verandering van job met firmawagen, wijziging in de gezinssituatie (kinderen, trouwen, scheiden, ...).

4. Kan ik de wagen bij jullie financieren of leasen ?

Absoluut. Van hoe kan u een waaier van financieringsvormen aanbieden. Uw verkoopraadgever bespreekt graag samen met u een voorstel op maat. Met of zonder voorschot, korte of lange termijn, met of zonder verhoogde laatste betaling, financiering of leasing, met of zonder onderhoud en verzekering. Alles is mogelijk.

5. Nemen jullie mijn huidige wagen over ?

Absoluut. U hebt besloten een My Way wagen aan te kopen, maar weet nog niet wat gedaan met uw huidige wagen ? Vraag ons een overnamebod. U zal niet ontgoocheld zijn !

6. Waar kan ik terecht voor het onderhoud ?

Uiteraard kan u bij ons als merkverdeler en erkend servicepunt terecht voor uw onderhoud, alsook in het netwerk van VW & Audi-merkverdelers.

7. Wat met de waarborg ?

Elke My Way-wagen heeft minimum 1 jaar waarborg. Op veel Van hoe wagens is er nog fabrieksgarantie. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 2 jaar inclusief pechverhelping.

8. Is Van hoe een onderdeel van een keten of groep ?

Garage Van hoe is zelfstandig bedrijf die deel uitmaakt van het May Way Authorised Distributor-netwerk die verspreid is over gans België. Door deel uit te maken van dit netwerk zijn wij verplicht om aan zeer strenge kwaliteitsnormen te voldoen en een uiterst nauwkeurige selectie te maken op basis van exacte leeftijd en gecertificeerde kilometerstand voor onze aangeboden wagens.

9. Ik ben autohandelaar / garage en zou graag via u wagens aankopen. Kan dit ?

Uiteraard, U kan zich gratis registreren op onze b2b pagina. Na controle van uw gegevens zullen wij aanvraag valideren.


Webdesign My-Websitebuilder.com ®   •   Algemene voorwaarden   •   Cookie policy   •   Privacy policy   •   Disclaimer